"Кардамон с любов" Био паста за мазане с високо съдържание на фибри

Тази закуска е вкусно и бързо решение за хора с недостиг на диетични фибри, които имат затруднения с източниците на фибри, с които повечето хора са свикнали, като бобови растения, глутенови зърна и особенно пресни зеленчуци и плодове.
 
Това е идеално решение за хранене за деца, спортисти, хора с интензивни интелектуални натоварвания и военни.
 
Тази изключителна, иновативна закуска не съдържа глутен, 17% (1) с високо съдържание на фибри, 11% протеини с високо съдържание на протеини и опакована с функционални растителни продукти.
 
Високото влакново намазване е направено от покълнало ленено семе, като покълването се извършва с патентована технология за контрол на микробиологията, специално за да се превърне в основен елемент от ежедневното диабетно меню.
 
Благодарение на лененото семе, потребителят получава необходимата Омега 3 в диетата.
 
Той също така съдържа билки с високи антиоксиданти и канела, необходими за балансирано меню.
 

Съставки: Рожков*, покълнало ленено семе*, покълнала елда*, покълнала леща*, еритритол*, протеин*, слънчогледов лецитин*, кокосово масло*, кокосово мляко*, течно ферментирала мака*, течно ферментирал кардамон* *от биологично земеделие. Хранителни стойности за 100 гр. Енергийна стойност 1924 kJ Мазнини32 г Въглехидрати 37.9 г От които захари 11.7 г Фибри 17 г Белтъчини 11.7 г.

Съхранение: на сухо и тъмно място, при стайна температура.

Използвайте до 3 месеца след отваряне.