ХИОС МАСТИХА ЕКСТРА

ЗА ЗДРАВА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА, ПОДДЪРЖА НОРМАЛНИ НИВА НА КРЪВНАТА ЗАХАР

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

14 сашета (62g ℮)

 

Първата мастиха в прахова форма, която се приема във вода!

С естествен и прекрасен вкус на мастиха!

 

С ГРИЖА ЗА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Мастихата от Хиос е смолиста секреция от мастиховото дърво, вечнозелен храст, който вирее изключително в южната част на остров Хиос, Гърция. Това е естествена ароматна смола, която е позната с чудодейното си влияние при язви на стомаха и дванайсетопръстника, при гастрит, колит и още много стомашно-чревни проблеми. Благодарение на силното си антимикробно действие, тя е ефикасна при борбата с патогенни бактерии като „Ешерихия коли“ и „Стафилококус ауреус“. Заедно с добавеният калций, допринасят за нормалното функциониране на храносмилателните ензими. Продуктът спомага правилните храносмилателни процеси!

Продуктът може да се приема неопределен период от време, поради натуралният му произход, като така се постига  противовъзпалителен и антиоксидантен ефект.

 

Активни съставки в 1 саше

Капсулиран прах от мастиха от о-в Хиос ( Pistacia lentiscus var.Chia ) - 1100mg 

Калций - 120mg (15% ХРС*)

 

* ХРС: Хранителна референтна стойност

 

Състав: Mалтодекстрин, капсулиран прах от мастика от Хиос (Pistacia lentiscus var. Chia), калциев карбонат, аромат на ванилия, калциев фосфат. 

Подсладител: Сукралоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

 

Инструкции за употреба и противопоказания

  • Приемайте по 1-2 сашета дневно, разтворени в чаша вода (250-300ml), за предпочитане след хранене, като хранителна добавка или според указанията на Вашия лекар ;
  • Подходящ е за продължителен прием ;

Без глутен, лактоза, консерванти, изкуствени оцветители!

С подсладители!

Подходящо за вегани!

Да се съхранява на хладно и сухо място (до 25οC), далеч от малки деца. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или терапия на човешка болест. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.