Неубетикс Neubetix - No:1 грижа за нормално функциониране на периферната нервна система

ГРИЖА ЗА ХОРАТА С ДИАБЕТ ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ПО–КЪСНИ УСЛОЖНЕНИЯ И ПРЕВЕНЦИЯ. ДОКАЗАНО ИТАЛИАНСКО КАЧЕСТВО. НАЙ-ДОБРА ЦЕНА ТУК !

 

НЕУБЕТИКС NEUBETIX - Първи помощник при прояви на невропатия и предпазване от късни усложнения! Продукт No:1  в Италия и други страни. Чудесно се комбинира с крем-пяна СКИНБЕТИКС за дълбоко хидратиране на суха кожа при събежи, парене и мравучкане.
 
NEUBETIX НЕУБЕТИКС е продукт на италианската HARMONIUM PHARMA, компания концентрирана изцяло върху продукти облекюаващи живота на диабетиците.
КАКВО Е НЕВРОПАТИЯ
Невропатията е усложнение на диабета и се състои в появата на дисфункции в нервната система, включваща периферните нерви (които контролират двигателните и сетивните функции) и вегетативната нервна система (която контролира органите и жлезите). Увреждането на нервната система може да бъде както функционално, така и структурно и може да причини проблеми в различни части на тялото.
 
НЕУБЕТИКС NEUBETIX  е хранителна добавка БЕЗ ЗАХАР,  съдържаща алфа липоева киселина и витамини, включително и фолиева киселина. Със специфична формула, която може да допринесе за нормално функциониране на нервната система и психологичеката функция и подпомагат за генериране на енергийния метаболизъм чрез присъствието на група В витамини, алфа липоева киселина, като основни съставки и фолиева киселина
НЕУБЕТИКС NEUBETIX също така осигурява основни хранителни вещества, насърчаващи правилното функциониране на тялото, чрез следните свойства:
 
•  Витамините B1, B6 и B12 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и психологически функции и подпомагат енергийния метаболизъм
•  Витамините B5, B6 и B12 допринасят за намаляване на умората
•  Витамините B6 и B12 допринасят за нормалната функция на имунната система

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
Приемайте по една капсула дневно с чаша вода
ПРЕДСТАВЯНЕ
NEUBETIX НЕУБЕТИКС се предлага в кутия от 30 капсули, за нетно тегло от 15,2g.
 
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. NEUBETIX НЕУБЕТИКС е хранителна добавка и трябва да се използва в рамките на здравословния начин на живот и да не се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Съхранявайте далеч от деца под три годишна възраст. Съхранявайте при стайна температура на хладно и сухо място, като избягвате пряко излагане на слънчева светлина.