Glucosprint - течен разтвор при хипогликемия

Glucosprint PLUS®
+ Ефективно + Вкусно + За всеки

Какво е?
 
Glucosprint Plus® е бързо и ефективно решение за лечение на ниски нива на кръвната захар. Съдържа декстроза витамин В1 и манган, които допринасят за нормалния метаболизъм, произвеждащ енергия.
 
По-бързо и по-ефективно решение за лечение на хипогликемия в сравнение с традиционните разтвори на захарна основа. Той съдържа глюкоза (гликемичен индекс = 100), витамин В1 и манган в течен формат за орална употреба, гарантиращ измеримо повишаване на гликемията без ефект на отскок. Практичен и лесен за носене формат.
 
Какъв е интересът за хората, живеещи с диабет?
 
Хипогликемията засяга по -голямата част от хората, живеещи с диабет. Ако хипогликемията не бъде открита навреме и / или приемът на въглехидрати не е адаптиран, последствията могат да бъдат драматични. Декстрозата гарантира много бързо повишаване на нивото на кръвната захар: всъщност този вид въглехидрати има най -високия гликемичен индекс, равен на 100. Този индекс позволява да се измери въздействието върху повишаването на нивото на кръвната захар за всеки източник на въглехидрати. За сравнение, гликемичният индекс на захарозата е равен на 65 и обикновено се използва в ситуации, при които нивото на кръвната захар е твърде ниско.
Следователно, 15 g декстроза, включена в Glucosprint Plus®, осигурява много бързо повишаване на нивото на кръвната захар и измерим и контролируем ефект, без страх от ефекта на отскок. Освен това, Glucosprint Plus® се предлага в много удобни и дискретни флакони, лесни за носене по всяко време навсякъде, в джоба или чантата.
 
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Кутия с 6 флакона по 25 ml