TickleFLEX ® Приставка за инсулинова писалка

Приставка за инсулинова писалка TickleFLEX, подходяща за универсални къси игли (с изключение на писалките Toujeo Solostar и игли за безопасност) премахва болката, синините и страха от инжектиране.
 
ПРЕМАХВА / НАМАЛЯВА БОЛКАТА И ИНЖЕКЦИЯТА ИГЛИ
НАМАЛЯВА СТРЕСА, СВЪРЗАН С ИНЖЕКЦИЯТА И ИГЛОФОБИЯ
ИЗПОЛЗВАНЕ В МНОЖЕСТВО ОБЛАСТИ НА ТЯЛОТО
ДОПУСКА ИНЖЕКЦИЯ В СЛАБО МАСТНИ ОБЛАСТИ
НАСЪРЧАВА ДЕЦАТА ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ
ПОДХОДЯЩ ЗА ИГЛИ 4-6 мм
 
Как да използвам:
 
Поставете писалката с предпазната капачка на иглата в отвора на TickleFLEX, отстранете капачето от иглата и притиснете стабилно в тялото си под ъгъл от 90 градуса и инжектирайте.
Дизайнът на приставката TickleFLEX предотвратява проникването на иглата твърде дълбоко - без значение колко силно е притисната. Ако приставката се плъзга или се повдига, натиснете я по -силно или я преместете.
 
TickleFLEX се прикрепя към края на Вашата инсулинова писалка и Ви позволява да я използвате по обичайния начин.
TickleFLEX скрива иглата, тъй като придърпва кожата, намалявайки стреса за тези с фобия от игла.
TickleFLEX има голяма площ на подложката, която действа като грайфер и предотвратява навлизането на иглата твърде дълбоко.
TickleFLEX държи иглата стабилна, което ви позволява да достигнете отдалечени части от тялото си и да инжектирате с една ръка.
TickleFLEX значително намалява синините.
TickleFLEX позволява на потребителите уверено да инжектират в повече различни места, като по този начин потенциално намаляват проблемите, свързани с липохипертрофията.
TickleFLEX ще се побере на всяка универсална 4-6 мм игла за еднократна употреба и следователно може да се използва не само за инсулин.
Силиконът на TickleFLEX има антимикробна добавка и може да се пере или дори да се извари.
TickleFLEX се предлага в калъф, който е непрозрачен за UV лъчите и защитава силиция, дори ако е оставен на пряка слънчева светлина.